“Kështu, kur në…

“Kështu, kur në Amerikë perëndon dielli dhe ulem në digën e vjetër mbi lumë, tashmë të çarë, duke kundruar qiejt e gjatë përmbi New Jersey, duke ndjerë gjithë atë tokë të gjallë që rrokulliset në një gungë të stërmadhe dhe të pabesueshme drejt Bregut Perëndimor, gjithë atë rrugë që shkon, gjithë njerëzit që ëndërrojnë brenda […]